De ce Benjamin Steakhouse & Bar?

De ce
Benjamin Steakhouse & Bar?

Iata doar cateva motive pentru care va invitam
sa ne treceti pragul:

Legendara carne de vita Black Angus
Cuptor - Grill Josper pe carbune de lemn
Carnea de vita maturata minim 21 zile
Steak-uri aromatízate cu ierburi proaspete
Dressingul si sosurile sunt facute in casa
Vinuri speciale, perfect alese pentru fiecare meniu
Ambianta placuta cu specific american
Loc de joaca pentru cei mici

Afla mai multe

Despre Noi

Povestea noastra se bazeaza pe dorinta de a pune la dispozitia tuturor pasionatilor in domeniul culinar si nu numai, oportunitatea de a descoperi traditionalele retete americane cu carne de vita.

In acest concept, orice detaliu este atent urmarit si impletit cu pasiunea de a oferi ceva special, unic pentru Sibiu si pentru toti cei care ne vor trece pragul.

Calitatea legendarei Black Angus Beef optim maturata, alaturi de savoarea data de carbunele atent utilizat de catre experimentatii nostri Chefi, va garantam ca vor transforma fiecare vizita in restaurantul nostru intr-o experienta de neuitat.

In plus, noi ... (citeste mai mult) nu uitam nici de cei mici. Pentru ca sa asiguram toate premisele unei vizite reusite, am pregatit un spatiu special destinat celor mici unde acestia vor putea sa se destinda.

Iar pentru ca obiectivul nostru principal este satisfactia totala a oaspetilor nostri, va asiguram ca suntem permanent deschisi pentru a primi din partea dumneavoastra, orice feedback ce poate aduce un plus de valoare acestui concept.

Astfel, vrem ca oricine ne va trece pragul, sa se simta ca intr-o mare familie:

“Familia Benjamin Steakhouse & Bar”.

Contact & Rezervari

Deschis Luni-Duminica 12.00-24.00

Adresa:

Str. A. D. Xenopol, nr. 1, Sibiu

Telefon:

+40 770 976 568

Va asteptam cu mult drag si multa pasiune, sa savurati adevaratul steak pe jar de carbune, gatit pe unicul Cuptor/Grill Josper din Transilvania.